Hej igen

Hej igen alla bloggläsare, nu kanske jag kan börja blogga lite igen, får väl se hur länge detta håller :)
Hoppas att du har det bra där uppe i himmlen <3

bloggpaus

sry guys, blir en liten blogg paus nu.
gammla bilder, fina Polan<3

2012

kommer upp ikväll vad jag har gjort under 2012 :)

min älskade ponny

jag älskar dig


tävlingsåret 2013

Detta året kommer jag tävla två ponnysar. Nämligen Polan & Munsboro Chief han som jag har ridit några gånger innan (finns bilder på min blogg, fler bilder på hans ägare http://norachristiansson.blogg.se ) Chief är ju också en munsboro ponny somsagt, han är nästan lika dan som Polan i sättet men han är lite speciell. På en positivt sätt!! Han är hur rolig som helst att rida, riktigt arbetsvillig! Kul med sådana hästar tycker jag. Nora (Chiefs ägare)  är hoppryttare och hoppar just nu LB men har debuterat LA och förhoppningsvis så ska hon debutera MSV snart med Chief. Han har en meeeeega kapacitet för hoppningen, då han har rätt psyke. Men han är sååååå fin i dressyren också, tror han kan gå riktigt långt i både dressyr och hoppning.
120
120
Nora & Chief i boxholm
 
Jag har ju mål för båda två. Polans är att gå stadiga rundor i LB:1 LB:3 klasserna och debutera LA:1.
Chiefs första tävling ska bli en LC:1 eftersom jag aldrig har varit ute med han och tävlat. Men jag har ju varit på samma tävling och vi har ju åkt tillsammans med han innan, men den dära känslan när man ska tävla han själv vet jag ju inte hur den känns. Men det blir nog LA:1 som mål där också.
Polans & Chiefs tävlingsoutfitar kommer i morgon, håll ut.... ;)
 

frukost
2013

Känns konstigt att skriva 2013 nu men man vänjer väl sig snart. tänkte göra en såndär "vad jag har gjort under 2012" när jag får tid. iallafall Polan går jätte bra nu vi har kommit så långt så att vi kan börja på lite svårare saker, känns jätte bra inför detta tävlings året, vi ska ju försöka debutera LA klasserna i år.
nu till något helt annat, mina nya stövlar som jag fick i somras har gått sönder, seriöst jag har bara haft dom i ett par månder och dom har redan gått sönder!!! blir så förbannad på dessa dragkedjor som inte kan vara ordentligt gjorda och rejäla. Jag har 3 par ridstövlar som jag använder. ALLA har gått sönder i dragkedjan och i mina tretorn så har knapparna gått sönder oxå. Så nu är jag "stövellös" Har ni något tips på bra & snygga dressyr stövlar, kvittar just nu vilken prisklass.
fick blir en bild på katterna som låg och slappade i mitt skåp hahah...
RSS 2.0