träningslägeeeerrr

TRÄNINGSLÄGRET:
Nu har jag orkat blogga... somnade i soffan igår kväll så jag hann inte se klart min film :( haha.. Men nu när jag har vaknat och ätit frukost så har jag lite tid ;)
Resan dit gick jätte bra och väl det så gick det också jätte bra! Har man en tävlingsponny så är allt chillt ;)
Första träning gick väl sådär, Ridbana låg ju mitt inne i själva gården så det var mycket spring och ljud runt omkring så hon va jätte spänd, gick väl lite bättre i slutet, eller egentligen gick det jätte bra men jag var så besviken så jag vart lite sur för att jag inte red alls bra den dagen, fy skäms på mig. Efter träning så skrittade jag ut en låååång tur i Linköpings vägar hur fint som helst det uppe. Skulle lätt kunnat flytta upp där! Fast flyttar nog hellre till Skåne eller Norrland, my home country! ;) Efter skritt-turen så fixade jag henne och linimentade henne och så gav jag henne sin ''efter träning mat'' och så fick hon gå in i boxen och äta. Sedan någon timme därefter så gav jag henne kvällsmat och snackade lite med en som hade en nordsvensk i det stallet, jätte gullig!!! Gick in och åt min kvällsmat och sedan så gick jag in till Polan igen och nattade henne och gav henne en kvällsgodis och sen så va jag tvungen och visa mamma mini shettisen som stod i boxen jämte Polan, haha hon blev helt till sig när dem tog in den på kvällen, hon älskar mini-mini hästar :')
 
Dagen därpå så var det uppstigning klockan 7 för att gå ner till stallet som var 40 m från huset och morgonfodra hästarna. Fixade allting så det va klart tills jag skulle rida. Gick ut med Polan en sväng för att hon skulle röra på sig och äta lite gräs. Sedan ledde jag ut ponnysarna och sen gick jag in och åt frukost lite snabbt, sedan ut igen och fixa Polan för att träna klockan halv nio! Hon vart lite mer avslappnad andra dagen, så dag kunde jag fokusera lite mer på mig utan att sitta och tänka runt omkring mig vad det var som skedde och när min häst skulle flyga 10 meter upp i luften haha... Men Hon var mer avslappnad och harmonisk. Var fortfarande besviken på mig själv sen gårdagen men fick försöka tänka bort det. Sista galoppen så var hur huuuur fin som helst :'D Så då avslutade vi! Fick massor av tips och pep talk från min tränare, så nu känner jag mig ÄNNU mer motiverad, var motiverad innan också men nu blev jag snäppet mer. Efter träningen så skrittade jag ut en lång sväng till så hon fick sträcka på sig, det gick inte snabbt kan jag säga, haha... Polan va jätte trött! Så lite energi blev hon av med iaf! ;)
Sedan fixade mamma henne medans jag gick in och duschade och kollade vårat rum där vi sov och sedan packade vi och åkte till tandläkaren, skulle ju som sagt på en årskoll och Söderköping ligger ju inte så långt ifrån Linköping så då passade vi på och träna hos min tränare dagarna innan. För det va behövligt! Och det var inga problem med tandläkaren utan hon hade hur fina tänder som helst! Sen var det en låååång väg hem.
Kom iaf sedan hem och medans vi packade upp allting så hade Polan på sig magnet täcket och stod och sov och gick och åt lite ibland, tror nästan aldrig att jag har sett henne så trött! Det var nog resan hem som gjorde det mesta av trött heten.
 
Idag så blir det en skritt tur ut någonstans, tar hacket så hon får vila munnen efter tandläkaren, hon tycker att det är lite obekvämt när hon har den dära ''mun-upphållaren'' i munnen så därför får det bli hacket!
Nu kommer lite bilder: Dem år oredigerade, sitter vid fel dator så har inte mitt redigeringsprogram här :(:(:(:(
 
 
 
 

RSS 2.0