SM, hoppat polan, hoppat Chief osv

Har inte uppdateras sen nån dag innan sm:et.. Men har man gullt upp så har man ;)
men detta har hänt de senaste dagarna:
Fredags första dagen på NFSM: Red en LB:1 och gick in med en bra inställning och VANN hela klassen!!!! herregud vad glad jag blev när Jonna (garp's ägare) sa att jag ledde med 68,2 %
fina Garpen<3
Polan fick vila på fredagen det förtjänade hon efter en veckas stenhård träning.
Lördag SM-klassen på NFSM: SM klassen va en LA:4 det gick faktiskt ganska bra om jag ska vara ärligt, red fram i lagom tid och han va pigg och glad så jag hoppades på att han skulle piggna till ännu mer på banan.. men det va tvärtom, han verkligen la av :( Jätte tråkigt eftersom jag trodde att vi hade en chans att bli placerade faktiskt. Men vi kammade ihop 57,5 % och jag är väääldigt nöjd med det för att jag har aldrig tävlat i LA nivå innan och det va min tredje ''lokala'' dressyr tävling/meeting. Sen va det typ stekande sol ute och kvavt så det kan vara en anledning oxå.
bild från framridningen till LA:4
efter klassen... tröttis garp<3
Polan lördag: Polan fick ett hårt dressyrpass på banan när jag kom hem från SM:et. Gick jätte bra! hon va lite spänd och ostadig i början men sen slappnade hon av och trampade på. Känns faktiskt ganska bra inför dressyrdebuten om 2/3 veckor!
Polan söndag: Blev ett hopp pass, hoppade linjer och svängar. åhhh va bra det gick!!! Vi är snart back on track på hoppbanan igen! Fick även hoppa Min kompis ponny Munsboro Chief, den ponnyn har kapacitet verkligen!
Garpen fick vila det förtjänade han verkligen lille killen<3
Munsboro Chief:
Polan måndag: Blev ett ytterligare hopp pass fast i ridhuset, hoppade bara linjer med bågar och många galopp språng superfin va hon älsklings ponnyn<3
Garp måndag: vila
Polan tisdag: Joggades på fältet och så tog vi lite galopper på hela fältet och när man har kommit ner för backen så är det en vattengrav där, där galopperade vi igenom och så upp hela vägen, superkul tycker Polis när man kan springa jätte fort så Emelie knappt hinner med ;) haha!
Garp tisdag: Garpis joggades på banan en liten sväng. Fin som vanligt va han lille killen<3
Polan Onsdag: Dressyr tränade för en tjej som heter Angelica. Gick ganska bra bara att Polan va lite stark i munnen och ville dra bettet ur min hand, men sen i i slutet så va hur superduper fin, avslappnad och verkligen frame för skänkeln! älskade bebis ponnyn<3
Garp onsdag: vila
Polan idag: Idag blev det en lång skritt tur för att bli av med träningsverken, red på hacket.
Garp idag: vila
Fick även hoppa Chief idag oxå, gick ännu bättre än sist!!! Här får ni lite bilder på dagens hoppning med Chief.
fina Chief!<3 Checka oxå Noras (chiefs ägare) blogg, hon har börjat blogga igen!!!! http://equespony.blogg.se

oerhört tacksam!

Oehört tacksam för att jag får denna chansen att rida & tävla denna ponnyn<3
bild från idag:
Super duper tack Jonna !!!
Här får ni lite bilder på Jonna från Bialy Bor (lånade dom från Jonnas blogg)
Capitis CIC3*
CIC3* med Loppan!
 
bilderna här under är från Strzegom, Polen 
CIC3* med Loppan & Capitis
Och ville också igenom detta inlägget tillägga ett grattis för alla dina fina framgångar i alla tävlingarna!!!
 
 

världens bästa ponny<3

jag har världens finaste ponny.
Så fantastisk va hon idag! Hade tänk och trimma lite dressyr... men så blev det ikke ;) Hoppning stod på schemat istället. Både jag och Polan blev sugna på det, så idag blev det ett ordentligt hopp-pass. Ville oxå meddela att detta va första gången på flera månader som jag och Polan hoppade. Kan tyvärr inte gå in på detaljer varför, Men nu känner både jag och mitt & Polans självförtroende redo för att börja hoppa igen!
Nu kommer MASSA bilder från idag! :D
Älskade ponny <3

stallet nästa

Nu sticker jag till stallet, ska trimma Polan på banan och ska tvinga med min mamma och fota haha.... va längesen någon fotade mig på ett ridpass. tror senaste gången i vintras?! om inte ännu längre bak... inte bra när man är bloggare ;)
här kommer lite bilder från förra året:
saknar hopptävlingarna så det gör ont nästan.... men 2013,då jävlar, 13 är mitt tur nummer så man kan ju hoppas på lite tur det året...

SM PÅ FREDAG!!!!

Nu är det bara 3... TREEEEE dagar kvar till SM!!!!!
Orkade inte sitta och plocka ihop min outfit så ni får en bild på det istället ;)
Charles Owen hjälm (inte med på bild
Kingsland kavaj
Animo skjorta
Animo ridbyxor
Roeckl handskar
Dressyrstövlar från CRW

varit borta i fyra dagar

Har ju inte skrivit sen i onsdags.. hehe gick ju bra med att börja blogga igen ;) nej men jag har inte varit hemma.
I måndags & Tisdags hade jag fotbollsträning och i onsdags had jag skidträning. Och sen på torsdagen så skulle jag åka på en skidtränings läger i Västervik i fyra dagar. Och jag åka väldigt tidigt på torsdagen och det tar ganska lång tid att åka dit så att man måste åka tidigt. Och sen när jag kom dit så va det att packa upp alla sina saker och sen samlades alla och gick igenom vad det skulle vara på regler och så med det va ju samma som förra året. Sen gick vi och åt och sedan så va det två timmar till första passet och det va en 2 timmars intervallpass. Intervallerna va indelade i tre moment, så att först gjorde vi lixom en sak i typ 30 min och nästa sak va i 40 min och den sista intervallmomentet va i 20 min. Och första dagen är det alltid bara ett pass. De andra två kommande dagarna är det två pass om dagen och sista dagen är det oxå bara ett pass. Det längsta passet va i lördags ett distans pass på 3 timmar, löpte i 1,5 timme och åkte rullskidor direkt efter i 1,5 timme. det kortaste va 2 timmar. Vi tränade totalt under dessa fyra dagar i 12,5 timme. Så jag kan säga att jag va ganska trött när jag kom hem i söndags.
I dag så är det vila som gäller men i morgon så kör vi på igen! Distanspass på rullskidor blir det. Nu är det några veckors uppehåll med fotbollen så nu kan jag köra på ordentligt med rullskidorna.

 


RSS 2.0