När ponnytiden tar slut....

P.R.E / Andalusian next....
Sån utstrålning!!! Dom fångar verkligen ens blick... 

outfit

Ge mig mami? :')

idag

Idag blev det ett pass på fältet, åhh va fin hon va!!! Körde mycket övergångar och galoppfattningar. Vilken ponny jag har asså!! Hon går verkligen och väntar på att jag ska ge henne en galoppfattning och då bara suger hon tag i bettet och verkligen hoppar fram i galoppen! Det är så härligt :')
Imorgon så ska jag rida två ponnys Polan & Chief! Kommer ni ihåg han? red han i somras några gånger. Men i morgon blir det ett lugnt dressyrpass med Chief, ska bara mest känna lite hur han känns osv (Va ju ett tag sen jag red han). Polan rider jag ett dressyrpass på banan.
Nora (Chief's ägare) debuterade LA för första gången med chief förra helgen, och jag är såååå stolt över dom!!!!
Bästa bästa ni!!!<3 läs henns bloggish häääär --> http://norachristansson.blogg.se  
LA
Här är en bild på mig och Chief i somras :D

det går bra nu

Nackspärren har släppt men har fortfarande känningar om jag skulle råka spänna mig lite eller om jag gör en hastig rörelse. Men jag gör stretch övningar varje dag så jag hoppas att det ska gå bort snart, ORKAR INTE DET MER!!!! usch! Har börjar tränat igen iaf. Polan går det bara bättre och bättre med, känns som vi kanske kommer kunna debutera LA:4 & LA:P1 redan nästa år ? Håller detta sig nu och vi fortsätter att utvecklas så har vi en jävla chans, det kan jag lova er!!! Idag blev det ett pass i ridhuset, gudarnas va fin hon va! Släppte i munnen och vi fick en sånt där sug i munnen så att hon tog tag i bettet med bakbenen och arbetade genom ryggen. Vilken känsla man får då :') igår vilade hon och i fredags var jag på Madde träning.  HERREGUD VA FIN HON VA DÄR OXÅ!!! haha Madde vart helt chockad av agtt hon va så himla fin & mjuk, hade nämligen inte tränat för henne på några veckor och sist vi va där så va allt kaos, vi kom försent=stressad skritta fram=stressastressastressa... osv.. ALLT va kaos :( Så den träningen glömde vi bort fort . Sedan gick det några veckor och sen va det dags igen. Och ja som jag sa innan , så himla fin & mjuk va hon, träningar väldigt mycket på att hon ska acceptera skänkeln utan att kicka och hålla på och slå med svansen. Inte ett ända sånt!!! Man märker verkligen att träning ger resultat, precis som när du tränar dig själv. Kolla på Alexandra von Benzon Hollesen vilken vilja '' I used to be fat'' 
Snacka om förebild. Läs henns blogg, insiprerande tjej!!! http://finest.se/alexandrahollesen

veckan

Detta var not det värsta höst-lovet NÅNSIN!! USCH!!! Det började med att jag blev precis frisk (förkyld) när lovet började men sen på fredagen så händer en sak som jag inte vill ska hända. Jag fä en extrem nackspärr i vänstersidan. Vaknar upp klockan halv sex på fredagen av att jag har gråtit. Reser mig upp i panik och sedan lägger jag mig ner jätte fort inser själv att jag inte kan röra mig. Skriker på mamma & pappa så dom kommer in till mig och frågar vad som har hänt. Ja jag hade ingen aning med fy FAN va ont det gjorde. Det var värre än när jag bröt mitt finger och jag tyckte det gjorde SVIN ont... iallafall blev ju kissinödig sen och jag kunde ju inte ligga i sängen och kissa på mig. Så mamma och pappa försökte bära upp mig vilket inte gick så bra, hela min vänstra sidan gick inte att röra på och armen kändes jätte konstig. Men efter några tappra försök att få upp mig, så va jag uppe på fötterna. De höll på varsin sida och så gick ''vi'' försiktigt till toan.. satte mig och redan då så kändes det som om jag skulle svimma. och vips så trillade jag ihop. Svimmade ju av smärtan. Sedan la de mig i sängen och där låg jag i 3 dagar.. så där rök hela helgen och även första skoldagen. Gick dock till skolan i tisdags,onsdag & torsdag. Men idag på idrotten så var jag med men jag tog det lugnt, men självklart så får jag värsta tacklingen och vips så går nackspärren upp som ett gummiband som går av på mitten. Och här ligger jag nu igen. Jävla skit, 3 veckor utan träning + 2 veckor till nudå eftersom detta hände (igen)... Jag mår verkligen inte bra av detta. Känns ju också jätte kul och försöka komma i tävlingsform sen igen när man tränar med sådana som är ''full kondis'' USCH blir så less på detta.
Jag tyckte att ledbandet i foten som jag töjde ut, regälsträckning i höger framsida lår, sträckning i sätesmuskeln, regälsträckning i vänster framsida lår, ben-hins inflamation räckte (fotbollens fel.. haha) 2012 kan dra åt helvete!!!!
 
Men nu till hästarna, Polan och jag kör på med dressyren (såklart) Har kommit i en mini svacka nu, men den börjar gå uppåt igen vilket känns skönt nu när jag har varit så arg på allt. Oj juste glömde säga att när jag låg i sägen i tre dagar så red jag inte de två första med den trejde dan så longerade jag henne i pessoaselen med lite bommar (söndagen) måndagen: Tog mig upp fast jag inte borde göra det, red ett litet pass på fältet, gick kasst. tisdagen: Red jag i ridhuset, gick inte så bra i början men gjorde mina speciella öveningar som jag har fått tips om, och självklart så funkar dom!!! Hon gick som en klocka i slutet<3 onsdagen: Tyvär vila eftersom jag hade ett jätte stort prov på torsdagen (som sen ändå inte blev av) torsdagen: Ja då gick ju nacken upp igen så vila idag igen.
fredag: I morgon dårå. Blir nog longering i pessoaselen på banan med lite bommar 
lördag: Skritta ut (beros på nacken då, det räcker med att den är 3% bättre så tänker jag rida) annars longera i ridhuset med upphöjda bommar.
söndag: Skritta ut sedan lite jogging på banan (somsagt om nacken accepterar det)  annars ut och gå.
 
Ovisade bilder för några månader sen ;)
 
<3

RSS 2.0